Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har skrivit om detta förut och jag rekommenderar fortfarande inte att försöka nudda moln med tungan, man får bara nackspärr ändå.


Dina ord som moln

Jag försökte vidröra dina ord
med tungspetsen
men de sprack upp som moln
i den ärrade stadsbrisen




Fri vers av Tim Sterner
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-05-12 20:11



Bookmark and Share


  Evelina
Vad är väl en bal på slottet? Den kan vara lång och tråkig eller, eller alldelse underbar!
Den här gillade jag verkligen. Den var alldels underbar!
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner