Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vände mig om och gick



En skymt av ett ögonblick

döden stod mig nära

Då insikten jag fick

att jag alla börjat besvära

Vände mig om och gick

vad mer kan nån begära




Fri vers av berxper
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-03 20:42



Bookmark and Share


  Havsbris
ingen kan kräva mer
av dig än du själv!!

inte även döden
eller livet om inte det
står i ödets planer...

Det som gick, igår är borta,
idag redan var, imorgon
är IDAG!!!

Du är helt otroligt att
skriva om allt, du överför
dina känslor så bra att
man börja att leva dem...

läs- och tänkvärd!!!
2008-09-22

    Melona
klockren, finns inte så mycket mer att säga

grymt bra helt enkelt
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper