Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtsamma mänskoförsök



längs ådriga armar

med lätta snitt


tappas det liv

som en gång var ditt



när jag tappats

på mitt galna blod


tar de bort min själ

min vilja och mod



allt jag är snart borta

kvar finns bara en kropp


där de mäter och testar

vart smärtan tar stopp




Fri vers av emilf77
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77