Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dag rider natt

När dag rider natt
i den dunklaste gryning
grå nyans blir vit

och solstrålen in
genom fönster sig letar
tvättar sömnen bort

kropparnas värme
och heta famnars omtag
famntag andetag

När dag rider natt
han smakar hennes läppar
hon honom bjuder





Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna