Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterum

Här finns
kamrar 
av alla
de slag.     

Fyll dem
med kärlek  
och förgyll 
natt som dag.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 741 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-03 22:12



Bookmark and Share


  aol
sårätt du talar mit i en verklighet som tränger sej på
bravo
2007-12-16

  Joanskij
Ja! Ovanligt att läsa om hjärtan utan påklistrad banalitet, detta var ett fint skrivet undantag :)
2007-12-06

    __helene__
Fint skrivit.
2007-12-06

    Noomi
himla fint..
krama på..
2007-12-04

    sunnanvind
Fint o värmefyllt!
2007-12-04

  charlotte hedendahl
Så enkel, rak och härlig poesi! Ett vackert och väsentligt budskap!
2007-12-04

    Lindizz
härlig och skön text.
2007-12-03

  hero40
Hjärterum med kamrar
i poetisk tappning av ett
\"lejon med hjärta\"
Bra poetat Bosse!
2007-12-03

  Patrick K
skön och söt!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi