Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventsföreställning

Senkommerskan smyger i mörkret

med sin rivna papperslapp i handen

Söker sin sittplats, finner den inte,

vänder, ber om ursäkt, drar sig bort

 

Kommer sen tassande på nytt

på nästa rad, och på nästa

och nästa igen

 

Alltmer uppgivet för varje dag

är decemberhimlens ljus

 

alltmedan vi fortsätter vänta.

 




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 10:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som när senkommerskan skymtar i sin väntan på första ljusets december...väntar vi på andra...
2007-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Vad är det vi väntar på?
Eller PÅSTÅR oss vänta på?
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP