Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimtar av lycka




solen sjunker

också jag


kvällen mörknar

likt mitt öga


stjärnorna glimmar

likt mina lyckliga timmar


avlägset...




Fri vers av emilf77
Läst 612 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-04 14:42



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
väldigt bra
fint
och
klick!
2007-12-17

  Zteffy
jätte fint (L)
2007-12-16

  Diffusiaria
beautiful
2007-12-15

  Markattan
\"stjärnorna glimmar
likt mina lyckliga timmar

avlägset...\"

- snyggt komponerat.
2007-12-04

  Catrin
Vacker rofylld dikt med en aning bitterhet över lyckan som en glimt långt borta. Skönjer ändå en hoppfullhet och förvissning om att den finns där någotstans... gillar!!
2007-12-04

  Lyckohäxan Enediel
Tjusigt...slutet ger ändå en kick av hoppfullhet...
2007-12-04

    Lindizz
Riktigt bra skrivet, läser om och om ...kanon!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77