Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inre stillhet, världens effektivaste kur...


Absolut Relax


Blickar tillbaks, blickar
inåt igen
blundar med fallande lövs lätthet
om hösten, då kraften drar sig
åter för att vila

~fridfull suck~

kroppen flyter som skum efter
vågors brytning över ytan


Allt är äntligen stilla, absolut
stilla bortom alla sinnen

bilden blir atmosfär
den som varmt omsluter mig
med sitt varsamma mörker

jag är hel





Fri vers av Gawain
Läst 541 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-05 19:42



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
mer meditation åt folket
2007-12-08

  mare VIP
känner mig omsluten....stillheten total.....applåd !
2007-12-07

    Pivvi
Denna var ju helt underbar, verkligen underbar- träffade mig mitt i prick. Jag känner så ofta precis likadant, imponerad över hur du sätter ord på känslan, tack tack tack, bokmärker genast
2007-12-06

    sunnanvind
Känns verkligen skön att läsa...ett lugn vilar över texten och man blir andäktig...
2007-12-05

  Lena K Nilsson VIP
Fin och behaglig...
2007-12-05

  Lyckohäxan Enediel
En alldeles underbar beskrivning av inre stillhet!
2007-12-05

  Söder
En riktigt skön och avslappnad dikt. Underbart diktat!
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain