Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att ha något att ta till när sorgens vingar håller på att kväva mig, fick jag ett nytt läkemedel. Att ta vid behov. Och att sova på. Bäst att kolla en dag när jag inte ska arbeta, tänkte jag......


En liten vit tablett

 

Tänk att en enda

liten vit tablett kan förändra en människa

Jag tog den på kvällen som det var sagt

Efter en timma började det surra i läpparna

och det kändes som om jag hade hår i munnen

Kroppen blev slapp och slö

Jag somnade gott men vaknade efter två timmar

som vanligt

Hjärnan var kristallklar men kroppen motoriklös

Morgonen därpå mådde jag illa och kände inte igen mig

Jag väntade på att få tillbaks mig själv och

det tog över ett dygn

Den tabletten fick mig att må sämre

än när jag mår dåligt

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-30 13:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ler igenkännande åt din text.

Eva
2009-01-01

  Bibbi VIP
Känner igen reaktionen.
Applåd för beskrivningen.
2008-12-31

  * Ammi *
så är det många gånger! vissa mediciner gör mer skada än nytta.
2008-12-31

  Regular
usch...vilket mardrömslikt tillstånd
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP