Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppades.

du var mig så nära
men endå inte
min mening var din,
våra törstiga kroppar
möttes i allsång,
kampen blev vår stora flopp,
ridån gick upp,där stod vi
nakna frammför varann,
skuggan av våra drömmar
spreds ut,tiden av sorg gav oss
mer,en skör tråd av hopp vi nu
hoppas finna.




Fri vers av ninna
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-05 23:12



Bookmark and Share


  stronza
jag tycker allra mest om raden med;
skuggan av våra drömmar spreds ut...
vackert
2007-12-06

  charlotte hedendahl
Sorgliga rader som berör!
2007-12-06

    snöö
Sorligt berörande, hoppas tråden håller.
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna