Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... så var man ett år äldre nu då. :)


Dagen efter

 

 

När stillheten lägger sig

och friden åter råder

andas ett tag

super in intrycken

avtrycken

 

Presenter och sång

snirklade kort i vackraste omfång

 

Firad i liten skala

men stort som så

 

Ja,det blev en riktigt bra dag

ändå




Fri vers av nettizen
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-06 06:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en krammärkt hyllning från din skrivarvän...varken sånglikt eller presentat men med en varm tanke och mjuk kram...ja...
2007-12-08

  prinscess VIP
grattis
2007-12-07

    ....
grattis:)
2007-12-07

  glittertindra
minnen väl värda att bevara...
2007-12-07

  Michaela Dutius
Härligt eftermäle av en bra födelsedag..
2007-12-07

  Leif Furstedt
Grattis...
2007-12-06

  Thommy
Man får gratulera så här i efterskott och jag ser att du hade det trevligt.
2007-12-06

  issac.a.m
GRATTIS ...
2007-12-06

  Mike
grattis!!!
2007-12-06

    Lindizz
Ett stort grattis..kram
2007-12-06

  Lilla My* VIP
Grattis vännen**
Vad vore världen utan Decemberbarn*;)
2007-12-06

  am
Grattis.
Jag fyller år imorgon. :)
2007-12-06

  thyra
Grattis :)
2007-12-06

  aftermath
ja grattis!!
2007-12-06

  Söder
Då får en gratulera, dagen efter.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen