Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bind mig vid din själ

Skådar stjärndamm
i dina ögon

Glittrar igenkännande



Smilgropen djupnar i din kind

Bind min vid din själ

För mig återigen till himlen




Fri vers av lilla t
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-06 17:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som läsare skådar vackerheter som glänser; en längtans fina poesi...ja...
2007-12-07

  Mats Henricson
En invit som i a f jag ALDRIG skulle kunna motstå....... UNDERBAR !!!
2007-12-07

  * Ammi *
vacker poesi!
2007-12-06

  Leif Furstedt
Kärleksfullt och vackert, stiligt.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t