Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta, här kommer jag

Jag gömmer mig under en hög med kläder
Det är min flyktväg
Det gör jag när mitt liv är i blåsväder
Eller när jag inte har någon annan utväg

Jag andas tungt och sakta där under
Det är så lugnt
Det hindrar panikens stunder
Eller skjuter upp allt det som känns tungt

Jag kan inte ligga där för alltid
Det är vad jag vet
Det gör mig färdig till strid
Eller har jag bara bildad en mur av falskhet?

Jag kommer, jag svär
Det är sant
Det tar lite tid, men jag klarar det här
Eller tror du inte jag klarar sådant?

Jag ropar \"Titta här kommer jag\"
Det hör du väl?
Det är vad jag skriker i mitt fältslag
Eller kommer jag vara samma ensamma själ?




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 497 gånger
Publicerad 2007-12-06 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter lite grann som själens obotliga ensamhet det där...Men även ensamma själar finner till sist sitt sammanhang...
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp