Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekande skrik på julafton

en hemsk jul som alla andra?
ja, det är väl det de kommer bli
ingen att dela intresse med
ingen att skratta med
ingen som vet hur dåligt jag mår
mitt skal kommer vara där
jag ligger hemma i min säng och skriker
ensamhet på julafton är jag van vid
ensamhet med släkten upplever jag hela tiden
jag älskar inte er




Fri vers av lemon
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 20:25



Bookmark and Share


  taimi
Otroligt fint skrivit, man blir verkligen berörd.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

lemon
lemon