Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli uppringd och vinn en låda

innehåll behandlas varsamt
vi paketerar kärlek i varma lakan,
- jag heter Frigolit i efternamn




Fri vers av Mr. Edward
Läst 582 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. Edward