Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är som tystast har jag mest att säga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Mareld
Läst 858 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-24 07:47



Bookmark and Share


  Sopbilen
Det är något man kan fundera mycket på. Bra ordspråk!
2009-04-02

  KonstigaKatter
Den var finurlig!
2007-01-17

    Mr. Edward
Satt perfekt, skitbra.
2006-12-04

  aPorcupine
Klockren!
2006-10-24

  Sanningsägaren VIP
Ja, det är så det är..
tystnaden talar ofta
sitt eget tydliga språk..
2006-10-24

  Howlit
hi hi

Ja den va klurig =)

Gillar nog rubriken mest...he he...
2006-10-24

  TiVa
ah, en kortis helt i min smak.. Duktiga du!! Denna var en höjdare, helt klart.. Tummen upp..
2006-10-24

  ***Wicke***
Ja där fick du fram en rejäl sanning.....
2006-10-24

  Shininkagemusha
Jobbig paradox det där... Hur kan man få svar om man inte frågar? Eller frågor om man inte ger svar.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld