" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Pussa Min Snopp

PMS

Pussa Min Snopp

baby!

 

Först i lågvattnets leriga slam

kvidande

krafsar röda revor på min arm

PATETISKT!

*spottar*

Sen primalraseri, ur vredgade tjärnars djup

vrålande

ristar könsord på min vägg

Patetiskt?

 

Pussa Min Snopp, baby!

 

Just det!

 

Kiss my dick!

 

 




Fri vers av Mareld
Läst 717 gånger
Publicerad 2007-06-06 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld