Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dyrt och heligt, billigt och skändat


Några svaga ögonblick

snart somnar jag

kvällens nyårsafton
träder in

men

när jag vaknar

dementeras alla
löften




Fri vers av frostyran
Läst 767 gånger
Publicerad 2006-08-06 12:31



Bookmark and Share


  johan sandén
Det smattrar om rubriken den är tokbra! Resten är inte heller så pjåkigt :)
2006-09-17

  josefina
Vilken underbar titel!

Och dikten i sig är minst lika bra, suggestiv och vacker.
2006-08-23

  Daniel_78 VIP
jag måste hålla med,
kvällens nyårsafton
en snygg liknelse som få.
2006-08-06

  Smultris
Gillar den här massor.

Finns så mycket att läsa
mellan dessa rader...
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran