Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns tårar bortom ögon som ingen ser



Jag tror att det finns barn
som kidnappas

ja, barn kidnappas varje dag
en del återfinns,
kommer åter,
men hittar aldrig hem igen


En del hjärtan kidnappas.
Kvar finns ett ensamt slag
som ett eko innanför
ett blodlöst skal


Och så är det med ensamheten.
Den tar över så inget annat får plats.







Övriga genrer av frostyran
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 22:11



Bookmark and Share


    Maria C
gillar din titel på texten, den fick mig att fastna för den och läsa. inledningen är jätte fin. avslutningen är så vacker! //maria
2007-09-12

  Carlita
vilken underbar inledning, en text som vänder sig i sig själv. slutraderna känns nära för alla som någon gång smakat på ensamheten, du förmedlar dig med briljans amiga!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran