Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du slås av att tiden gått så fort försöker någon annan slå ihjäl tid


Ja, ensamma människor
har också tid

fast mer sällan ont om den,
oftare ont av den



Kanske är tid
till för att delas
så man får lite mindre av den






Övriga genrer av frostyran
Läst 561 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-12 22:20



Bookmark and Share


  Carlita
vilken störtskön sanning skickligt framalstrad av dig!
2007-09-12

  Ulf Lagerholm
Ett roligt och klurigt resonemang
kring det kära samtalsämnet tid.

Kanske är det så med tiden, att
vi får mindre av den om den delas,

men jag leker med tanken att det
får den rakt motsatta effekten,
dvs att delad tid skapar mertid.

Men å andra sidan är det ju så med
abstrakta och svårgreppade fenomen
som tex tid, att det är omöjligt att försöka
förstå sig på dom, man är för uppbokad
helt enkelt. Tack för den trevliga läsningen.
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran