Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av mitt hjärtas slag är varannat ditt





Jag vet att jag aldrig blir mer människa än så här
för du är min seger och mitt nederlag
du gör mig människa varje dag


Och all den tvekan
jag föddes med
den gäller aldrig dig
för jag vet

jag vet

att jag älskar dig








Fri vers av frostyran
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-02 20:29



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En underbar kärlekshyllning till din älskade.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran