Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag inget mer att tillföra poeter.se...




...Så jag håller mig i bakgrunden ett tag framöver. Som jag ju redan gjort en tid. Vill passa på att tacka alla som tagit sig tid att läsa och kommentera, har känt mig upplyft av er.

Ha en skön höst och vinter och vår och... Sommar kanske? Så återses vi!





Fri vers av frostyran
Läst 588 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-24 08:33



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Jo'rå, du har massor att tillföra! Kom tillbaka nu; nu har du vilat nog :-).
2009-09-17

  Jessica Ebbesson
På återseende..förhoppningsvis!
2007-10-24

  Carlita
:(

inte du också.. jag blir uppriktigt ledsen. märkte så sent som igår att Christer Fäldt flytt fältet och nu gör du också det. mina fina skrivarvänner *snyft*

jag tror inte på din titel, den måste vara felaktigt konstruerad. kanske det snarare är så att poeter.se inte har något mer att tillföra dig? för jag kan bara inte tro på att du inte skulle ha något att tillföra.

jag kommer att sakna dina texter. hoppas du inte avslutar ditt konto. ta en paus och kom tillbaka när du känner att det blöder i skrivpulsarna..?!

allt gott önskar jag dig! du kommer att vara saknad här.

stor kram C
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran