Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vacker...


Dammet som aldrig lyfter

 

Lyfte på ett stycke tyg idag

Hittade en vän som väcker tårar och som föder skratt

Satte mig på huk och tittade närmare

Blåste försiktigt på känslorna som väcktes

Fingertopparna mindes hud och ritade cirklar i dammet

Hjärtat hittade en närapå bortglömd takt

Jublade av de bekanta slagen




Fri vers av Mareld
Läst 641 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 01:44



Bookmark and Share


  handfast.
fiint skrivet:)
2008-12-16

  Hildegun Relefors
Du gjorde mig glad med den här dikten! Skicklgt \"hopsnickrad\"!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld