Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den i en låda. Det känns som jag skrev den i ett annat liv.


En ungdomssynd

Över öden jag undrar dystert
Över öden som haft sin gång
Ty trots att jag skrattar ystert
Hörs här klagan ur hjärtats sång

Innan isen har smält till rännor
Än mindre rännorna runnit bort
Vill jag visa det vackra jag känner
Nu när ljusets liv är så kort

Steg för steg besegras min smärta
Jag känner kärlek och det är nog
Känner allt liv som finns i mitt hjärta
Kan inte leva om hjärtat dog




Fri vers av Plommon
Läst 620 gånger
Publicerad 2006-12-17 22:15



Bookmark and Share


  Mareld
Den här är underbar! Läste den högt flera gånger. Den blev bättre och bättre. Känns som en dikt man skulle hitta i en erkänd diktsamling. Fantastiska rim.

Lina
2006-12-18

  Herr Morris
Ungdomens synd är
endast ålderns glömska
att den kommer, har varit
syndens dom över de

som levt


Vad var det jag sa - det finns massor att hämta i alla dina lådor! ;)
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Plommon
Plommon