Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det borde

Det borde varit du
som satt här bredvid mig på marken
det borde varit vi
som gick hand i hand genom parken

Det borde varit jag
som fick ge Dig all kärlek jag har
det borde varit vi
som fick vara ett älskande par

Det borde varit nu
som vi njöt det som vore oss givet
det borde varit vi
som gick tillsammans genom livet

men nu finns inget kvar




Fri vers av Plommon
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-17 21:48



Bookmark and Share


  Mareld
En vacker vemodig och kärleksfull ton. Pulsen och takten blir riktigt snygg med det återkommande "Det borde varit..." och rimmen. Tycker om hur du bryter av mönstret med sista raden.

Lina
2006-12-18

  Herr Morris
Inget är det starkaste
byggmaterialet
från inget byggs alltid
någonting

efter man
ingetts
i frestelsen
att avstå


Vacker. Men du har fel. DU finns kvar, och det är verkligen inte något man kan kalla för "inget".
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Plommon
Plommon