Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Den enda jag pratat med
på hela dagen
var en som ringde fel




Fri vers av Plommon
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-08-27 15:45



Bookmark and Share


  eatinginside
Visst är sånt jobbigt, när det händer? En gång hade jag inte pratat med en människa på tre dagar, då gick jag till Konsum bara för att ha någon att säga hej till :-)
2006-12-15

  KonstigaKatter
... och kanske var det det mest givande samtalet! Tystnad är ibland vald ej påtvingad...
2006-12-03

  Herr Morris
Känner de bortsparkade
fötterna, och tyngden
som faller i tystnad.

Njut av hegens tystnad
Möt duvans vindslag
med en svängade arm
och säg hej

Innan vardagen
möter dig
med sin långa resväg

2006-08-27

    inmeddiginålsögatkamel
Usch... Ensamhet är hemskt:((
Bra ord
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Plommon
Plommon