Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra år och redan så klok

Jag tröstade min gråtande dotter
\"det är inte lätt att vara liten\"
Genom tårarna såg hon på mig och svarade
\"Pappa det är nog inte lätt att vara vuxen heller\"
Sedan la hon till
\"Det är nog lättare att vara en hund\"
och efter en stund \"Eller en katt\"
Jag kramade henne. Nu var det jag som grät




Fri vers av Plommon
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-09-07 00:29



Bookmark and Share


    eva m h
Tänk vad de små barnen kan trösta. Ibland känns det som det är barnen i den åldern som är som klokast.
2007-02-05

    Skrotis77
Men gu va gilligt...
Ja de e nog så...
dom e klokare barnen än va man tror..... :-)

Min 3åriga son sa häromdagen då jag var lessen...
-Se så mamma inte gråta, kom så ska jag trösta dig...
Krama mig så mlir de bra...
- du får låna min nalle.. här...
vill du ha en puss...... eller kanske flera sycken...

*ler*

Dom är underbara...
2007-01-22

  eatinginside
Jag ser det du skriver som "text", inte som "lyrik", men det betyder inte att det är sämre för det. Denna är fantastisk! Om den är sann... vilken minne!
2006-12-15

  Helene Månsson
ja de barnen..... härliga, underbara, vårt liv.../Helene mamma till tre tonårsdöttrar
2006-09-07

  Sanningsägaren VIP
sådan far
sådan dotter
hon brås på dig
fin text
skriven av KÄRLEK
Tack!
/Åsa
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Plommon
Plommon