Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till kvinnan jag såg på City Gross idag. Det var ett under att jag inte föll död ner vid de frysta hallonen!


Frysta hallon

Du var för vacker för att finnas
men Du fanns ändå
Jag fick se Dig för att minnas
vad jag kunde känna då
- när jag såg fram emot livet

Du väckte alla mina sinnen
med en enda blick
För mig var känslorna som minnen
av den tid jag fick
- när jag var mitt i livet

Du för mig är bilden av en kvinna
hon som är min dröm
en bild som får mig att brinna
håller kvar den öm
- när jag gått genom livet




Fri vers av Plommon
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-11 22:25



Bookmark and Share


  Pontus W.U
vackert skrivet om kärleken som jag minns den! vackra människor är livsfarliga:)
2007-08-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbar beskrivning!
Kärleksfull!

Tänk så mycket vi missar här i livet för att vi inte vågar ta första steget.......
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Plommon
Plommon