Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålhjärtad men hel

Jag har ett hål i hjärtat

och det värker

 

ett hålrum, hjärterum

som sakta läker sig

efter att ha offrat

skurit bort den skadade delen

 

för att det friska köttet

ska få mer plats att växa

 

 




Fri vers av Mareld
Läst 677 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-13 17:47



Bookmark and Share


  frostyran
Gillar dikten, men rubriken... Den bara satte sig innanför revbenen på mig.
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld