Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag retar mig på

 

 

Bland torkade prillor och tvätt i högar

I horder av leksaker och halvätna äpplen

Mitt i maten och mitt i meningen

 

med livet

Inlindad i skrynkliga lakan och tvättäkta njutning

Under täcket av damm och outtalade ord

 

Är det enda jag retar mig på

en ensam rosa paljett

på mitt badrumsgolv

 

 




Fri vers av Mareld
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-24 00:03



Bookmark and Share


  Josi
He he, känner igen mig! Mycket bra skrivet. Gäller att uppskatta dessa saker i livet..
2007-06-05

  Sofie Viktoria
För att den är främmande? Det var så jag tänkte...att den kommit dit med en annan kvinna. Det kanske var fel. Men så jag tolkade, tyckte jag mycket om den. Det gjorde ont att läsa. Väldigt bra återgett!
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld