Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är känslan svår att ta på...


Får jag lov att vara lite ledsen?

Får jag lov att bara sitta här en stund

Vila i ett neutralt ansiktsuttryck

Leendet tog slut för en stund sen

 

Så får jag lov att vara lite ledsen

Inte skämta och skratta som jag alltid gör

Bara sitta här och se på dig

 

Får jag lov att bara vila lite

Vila i vetskapen om att världen ser

precis likadan ut när jag orkar igen

 

Kan du lova det?

Då ska jag våga vara lite ledsen

 

 




Övriga genrer av Mareld
Läst 813 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 15:04



Bookmark and Share


  aPorcupine
Oj... jag har nog läst den här förut... men denna gång b e r ö r d e den mig massor. Jag sitter här stum... kan endast bokmärka.
2007-08-06

    Maria Malm
Jättefin text. absolut.
2007-08-06

    Mirs
Åh vad fin gumman!! Klart du får.
2007-03-08

  Howlit
Underbar text. Vilken försiktig framtoning... så viskande... så ödmjukt... o den där sorgsa undertonen...

Helt enkelt en underbar text...
2007-03-07

  Madicken1978
Jätte bra!
2007-03-07

    zerah
Ja helt klart att värld att läsa, den beskriver precis hur jag känner mig.
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld