Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De flesta i min perifera "närhet" återgår till sina vanliga liv. Att mista en anhörig eller en vän, är en sak. Att mista den man lever med är en helt annan. Jag ser att en del inte längre vill prata om honom, och det gör ont i mig.


Och sedan

 

Det enda som känns
viktigt för mig idag
är att minnas
min älskade
att få prata
om honom

Hans död har förändrat
min existens - inget -
kan bli som förut
för mig men för
er andra kan
livet återgå
till det ni
hade




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2007-12-07 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP