Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterst självbiografisk. Någon som känner igen sig?


Dränkt



Eldens lågor dansar i natten,
Ge dem lite syre och de tror att vatten,
Aldrig någonsin kan sluta natten.

Kolens glöd pyr om dagen,
Som en svart och sur och svag en,
Ja, tyst rykandes genom dagen.

Hur kan en sådan flamma med sin intensiva glöd,
I en handvändning med morgondaggens skörd,
Frambringa skenet av en död?




Fri vers av Cerlina
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerlina