Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet på fyllan en kall vinternatt. Till min bästa killkompis - det är vi nu.


Att rädda oss



Att rädda mig

från allt jag bar



Att rädda dig

från allt hon har



Att rädda oss

från allt dem tar



Att simma ut

från dess kar!




Fri vers av Cerlina
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerlina