Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abdikation


Jag orkar inte

Jag ger upp



Jag vill förvisas

Ur mitt rike



Jag lägger mig

Jag stiger ner



Från

Min tron




Fri vers av Cerlina
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-12-11 19:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem skall sitta där istället?
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Cerlina