Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven en sen januarikväll på väg till jobbet.


Den svenska kölden



Starka lampor i taket
Bruna säten överallt
Isvindar blåser naket
över nordlig vintergestalt


Här kan inga känslor svalla
När svart mörker slår mot vitt
Mina händer naras kalla
Cigaretterna gör sitt


Frosten bränner mina lungor
Ja i varje andetag
Vi barn värmer oss i klungor
Och jag fylls av välbehag




Fri vers av Cerlina
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerlina