Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt i vintermörkret! :)


Månbarn och vindkyssar

Blickar upp mot himlavalvet
Känner vindens läppar och himlens tårar
Vinden som i månljus kysser sig fram över bergen
Och himlen som fäller sina djupa tårar över människan

En kärleksfull vindpust virvlar med månbarn
Som fjäderlätta dansande feer om höstnatten
Himlavalvet ser månbarnens lek och vindarnas glädje
Tårarna från molnland upphör




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 15:14



Bookmark and Share


  isabel louise
underbart vackert
2007-12-15

  Michaela Dutius
vindens läppar och himlens tårar- älskar dessa uttryck. Mycket väl skriven dikt
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp