Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I korthet




du ville ha mitt hjärta

och det jag gav



tyvärr tröttnade du

på resten av mig




Fri vers av emilf77
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-07 22:50



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aj...hoppas du tog tillbaka ditt hjärta...
2007-12-07

    papillon
Det här var en fyndig miniatyr!
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77