Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just för att hon var annorlunda, vågade man inte ta kontakt med henne, det är sorgligt, men Gud så sant. Är det vi människor som styr sånt här eller?


hon var en mycket mystiks kvinna

 

Hon var en mycket mystisk kvinna
det var vad alla tyckte och sa bakom hennes rygg:

Hon bodde på sjunde våningen längst upp i huset
Alla sa att hon var en mycket mystisk kvinna

Hon var en mycket mystisk kvinna
Hon levde helt ensam i sin våning

Med tre rum och kök, helt för sig själv
En mycket mystisk kvinna

Hon hade inga vänner och hon var alltid ensam
Ingen startade upp en konversion med henne

För hon var inte emottaglig och hon verkade inte bry sig
Hon var annorlunda, en mystisk kvinna.

 

Hon dog förra veckan
Hon tog en för hög dos sömntabletter, och ingen visste

Dörren låst och ingen som saknade henne
Hon vaknade aldrig upp igen
I sitt tysta hem, kunde man sedan skåda ett hem fullt av liv

Grannarna sa att hon hade en mor någonstans
Som skulle kunna identifiera henne

Alla grannar sa, vad synd att hon dog
Men hon var en mycket mystiks kvinna.




Fri vers av hellen
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-08 02:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är skrämmande med de möten vi aldrig får till stånd. Tänk vilka stora förluster det finns. Textberörd blev jag. Tack.
2008-04-23

  nettus
ja ,så sant,tänk att så många människor lever så lite (mystiskt)på sjunde vån,,bra skrivet kram
2007-12-09

  Michaela Dutius
En dikt som säger att vi aldrig någonsin ska söätta etiketter på varandra.
Utan möta alla förutsättningslöst.
Bravo!!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen