Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när minnet sviker och allt känns främmande och ovisst, då sjunger jag en sång för er, hoppas ni tycker den är fin...


vackra minnen finns ändå alltid kvar

 

Mitt minne föll,
likt ett regn som sakta faller
mjuk och smärtfritt

Landade det för alltid i landet ingenstans

Känslan av mitt tidigare minne
att det en gång funnits där
Ekade långt borta, men ändå så nära
att jag kunde känna att det en gång funnits där.

förvirrad och osäker, beroende av de som är i min närhet
mina tankar är så många mil härifrån,
Men ändå så nära att jag kan känna dom
jag kan ännu märka skillnad på en lögn och en sanning

Men det tror inte ni.

En sång jag skrev för längesedan låter i mitt huvud

Jag kan varje ord men jag kan inte lägga dom i min mun

Jag kan inte förstå att ni inte kan höra den

Den är så vacker, men jag sjunger den för er i mitt huvud ändå

 

Så ni ser att jag är här i alla fall

Att jag faktiskt kan kommunicera lite

Jag har min tro och mitt hopp kvar

Har ni?

 

Så när jag ännu en gång tagit farväl

Av ytterligare ett minne

Vet jag att snart

Är jag helt i eran händer

Snälla ta hand om mig då.  




Fri vers av hellen
Läst 730 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-08 02:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Då ska jag sitta vid Vätterns stran och hålla dig i hand.
2008-04-23

    Squire
Väldigt bra!!!
2008-01-27

  boen
Vacker text!

Vi förlorar minnen hela tiden.

men vi kan nog i huvuddragen

ha kvar sådan minnen som

vi gärna vill ha kvar genom

att då och då tänka på dem.

Vad vore mänskligt liv

utan möjlighet till mentala

tidsresor bakåt och framåt?
2007-12-20

  LassO
sorgligt vackert
2007-12-18

  nettus
underbar text 100 applåder från mig
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen