Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
desperat och ut tråkad


gör vad du vill



se på mig

rör mig

förför mig

eller

förgör mig

gör bara något




Fri vers av emilf77
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77