Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telefonsamtal som gör ont




varför ens ringa

när du inte har något att säga


varför hålla upp fasaden

när ingen mer ser


det bara sårar att veta

att jag nu är ute ur bilden


och vi har inget att säga

så varför ens ringa




Fri vers av emilf77
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 16:03



Bookmark and Share


    CaMillA
Jaaa... VARFÖR?
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77