Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag arbetar med att försöka acceptera min icke valda ensamhet.....


Ensamheten

 

Kan ensamhetens

värde ligga i att man

lär känna sig själv




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-08 23:10



Bookmark and Share


    papillon
Svar Ja!
Kanonhaiku - applåder och ner i lilla sparbössan
2007-12-09

  Lejonhjärtas poesi
Häri desa ord ligger mycket samlad livsvisdom, tack!
2007-12-09

  Yvonne
Perfekt haiku om jag kan räkna stavelser. Tre korta rader med mycket innehåll. Jag håller helt med. Man måste gå in i sig själv, hitta sig själv innan man kan gå vidare på livets stig.
2007-12-09

    tapetklister
jag tror att det ligger mycket i de här korta raderna (är inte så haj på haiku så kan inte uttala mig om själva formen)..
men du fångar på väldigt få rader och ord något som jag tror kan vara till tröst för den som känner sig ensam och inte är helt nöjd med situationen så som den är, att det trots allt kanske kan vara lite bra för att man då finner sig själv på sätt man kanske inte gjort tidigare.
gillar den mycket! :)
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP