Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tår.

vill få ut mina ord,
det fastnar långt in,
talet sitter i strupen,
fuktar tungan med sin stavelse,
ögonen skriker ut sin själ,
som fångas av din smärta,
blundar för din skull,
ger mig av,med tysnaden ifrån ditt bröst...




Fri vers av ninna
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-09 00:23



Bookmark and Share


  Markattan
Avslutningen \"ger mig av, med tystnaden ifrån ditt bröst... \" känns oerhört smärtsam. Känslofyllda rader.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna