Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

He was her source of life

Life changed






Fri vers av EMITSTI
Läst 571 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 01:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
So short and so WISE !!
2007-12-20

  Magica VIP
med så få ord säger du mycket, bra! Applåderar och bokmärker :)
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI