Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att älska behöver man inte alltid vara två

Sitter med trött och sliten kropp
med händerna om min min varma kaffekopp
läser dina djupa beskrivande ord
ser ut över mitt nyputsade vardagsrumsbord.

Du berör med det dina fingrar skapar
mot hårda tangenter av plast.

Det är rätt, så länge magen säger så
för att älska behöver man inte alltid vara två..




Fri vers av MinnaSofia
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-09 13:31



Bookmark and Share


    Damm
Vackert skrivet, men han bakom tangenterna är säkert betydligt mer snack än verkstad om jag känner släktet rätt!!! Lyssna mindre på orden och mer på handling ;)
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia