Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ålders skillnad



tio år

är länge

tio år

var en evighet


tio år

när vi möttes

tio år

fortfarande


tio år

skillnaden är konstant

tio år

som ändå minskar







Fri vers av emilf77
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77