Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NovemberJag

prasselhögar

eldskiftningar

värmeljus och varm choklad

bitande vindar och värmande hjärtan

klaraste luft

fägring

inte mer ensam än innan

och spänd inför vad som skall komma




Övriga genrer av Annika Gustafsson
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 16:58



Bookmark and Share


  Söder
Så skön om dig-text. Fint!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson