Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än en vän




En natt utan sprit eller tårar

Bara ensamhetens kalla kårar



Men det kändes rätt och var mitt val

Att möta mina tankar och kval



För än är såren djupa och röda

Känslorna långt ifrån döda



Jag älskar dig mer än en vän

Den kärleken kommer bestå länge än




Fri vers av emilf77
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 20:22



Bookmark and Share


    von ilvingen
Mycket bra skrivet.
Kärlek, det är en konstig
känsla med så mycket tankar att
neuronerna bubblar...

mvh Freja F
2007-12-20

    CaMillA
*känner igen* Vackert...
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77