Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Profetia


Skall ske!




Minnesbilden av händer
ett

två ramar av tal
förmåga

Minnet går fort
bort
tre

fyra gånger kan jag dö
sen dör jag





Fri vers av Rakel Lorner
Läst 471 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-09 21:58



Bookmark and Share


 
Oj, vad det sög till i maggropen. Som en påminnelse, verkligen, som korta örfilar - det fragmentariska tilltalet. Ska vi behöva dö igen?
2007-12-12

  August L S
Tvetydigt slut. Låter läskigt att duet dött tre gånger redan. Ödesmättat och tungt.
2007-12-10

  Anna Frölander
läser in misstag som upprepas om igen, tre gånger har det hänt, har man sumpat det, på grund av sina egna brister, tillkortakommanden och det kommer att hända igen, minnen.. Men efter den fjärde gången kommer inget att finnas kvar... Man är rädd för att det ska hända igen, det kommer att hända igen, det är så man gör, förstör det vackra, någon gång är sista gången, den fjärde..
Ja, du får verkligen igång mitt huvud Rakel. Känner mig lite intelligent när jag läser denna, av någon anledning ;), och det ska du ta emot som ett högt betyg. tack!
2007-12-10

    Bögen
Inte riktigt som katten men likväl nästan som en halv... efter död, efter död, går leken med råttan vidare...

Oops, eller så är jag helt ute och cyklar. Borde inte skriva sånna här kommentarer till dina texter som övergår allt mitt förstånd...
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji